WileyX zonnebril - ACE, smoke grey / mat black frame

76x bekeken
25-04-2019
WileyX zonnebril - ACE, smoke grey / mat black frame
€ 99,00
Beschrijving Wiley-X Active serie voor actieve mensen. Stevige zonnebrillen met stijl.

De WileyX ACE met smoke grey glazen en een stealthy mat black frame heeft een robust en stoere uitstraling. De WileyX Ace is een super stevige zonnebril voor on-the-job en on-the-road. De Ace heeft een rubberen neusbrug en slanke pootjes die gemakkelijk onder een motor helm passen. Deze zonnebril zit als gegoten, in wat voor situatie je ook zit. De bril zit stevig op je hoofd zonder te schuiven. De Ace beschermd je ogen tegen van alles zoals insecten tot opspringende kiezelsteentjes, ook bij hoge snelheden. Door het tijdloze design heeft deze zonnebril een stijlvolle uitstraling waar je jaren plezier van gaat hebben. De WileyX Ace is onder andere geschikt voor vissen, varen, motorrijden, autorijden, sporten, skiƫn of gewoon voor in je vrije tijd op een terrasje. Het stevige en stijlvolle ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt die optimale bescherming voor je ogen biedt. De onbreekbare selenite polycarbonaat glazen zijn behandeld met een speciale anti-kraslaag die de glazen langer mooi houdt. Of het nu in je vrije tijd of op het werk is, je zult je veilig, comfortabel en cool voelen met deze WileyX Ace. Een mooie, stijlvolle en functionele beschermende zonnebril.

Constructie en techniek
Deze WileyX bril heeft net als de meeste Wiley X brillen gepatenteerde polycarbonaat veiligheidsglazen die zijn opgebouwd uit 8 verschillende lagen. De glazen zijn onsplinterbaar (shatterproof) en de oppervlakken van de glazen zijn beschermd door krasbestendige lagen. Met deze glazen heb je altijd een perfect zicht met de juiste kleur weergave, ongeacht onder welke omstandigheden de bril wordt gedragen. De glazen blokkeren 100% UVA en UVB straling.

WileyX zonnebril op sterkte.
Deze WileyX bril is door ons op sterkte leverbaar. De bril kan gemaakt worden met multifocale (varifocale) en meekleurende glazen.

Indien u een offerte voor een WileyX bril op sterkte wenst te ontvangen kunt u ons een email sturen naar info@wileyx-shop.nl met hierin de volgende gegevens:
Het type bril en de artikelcode (WX.... ).
De gewenste sterkte (linker- en/of rechteroog)
Indien van toepassing de cilindersterktes (linker- en/of rechteroog)
Overige relevante informatie (as-standen, PD, prisma enz.).
de gewenste kleur van de lenzen (indien er meerderen mogelijkheden zijn.)
Multifocaal of enkelvoudig geslepen glazen

Specificaties:
Opbergdoosje inbegrepen
Onbreekbaar Selenite Polycarbonaat lenzen die voldoen aan de ANSI Z87.1-2010 High Velocity en High Mass Impact standaarden
Voldoet tevens aan de US Federal OSHA 1910.133(s)(1)(1) standaard
100% UV-A en UV-B beschermend
Lens coating met bescherming tegen krassen
Lengte pootjes 130 mm
Breedte neusbrug 18 mm
Hoogte lens 45,00 mm
Breedte lens 63,96 mm
Past op hoofdmaat M en L
Licht transmissie 14 tot 20%
Bril op sterkte mogelijk vanaf -4.50 tot +4.25 (indicatief), afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk, afhankelijk van o.a. asstanden, cylinder enz.)

Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Wileyx-shop website


Adverteerder
Naam:
Wileyx
Telefoon:
0104358479
Plaats:
Vlaardingen, ZH
Meer advertenties van deze adverteerder
Website www.wileyx-shop.nl/