WileyX zonnebril - KINGPIN, pol. blue-green lens/ mat black

36x bekeken
25-04-2019
WileyX zonnebril - KINGPIN, pol. blue-green lens/ mat black
€ 149,00
Beschrijving Wiley-X Active serie voor actieve mensen. Stevige zonnebrillen met stijl.

De WileyX Kingpin met gepolariseerde blauwe spiegel glazen en een mat zwart graphite frame heeft een tijdloos, stijlvol, strak en licht design. De gepolariseerde groene glazen met de blauwe mirror coating glazen geven een super rustig beeld met optimaal zicht. De WileyX Kingpin is een modieuze, stevige zonnebril voor on-the-job en on-the-road. Deze zonnebril zit als gegoten en stevig op je hoofd, in wat voor situatie je ook zit. De Kingpin beschermd je ogen tegen van alles zoals insecten, stofdeeltjes en opspringende kiezelsteentjes, ook bij hoge snelheden. Door het tijdloze design heeft deze zonnebril een stijlvolle uitstraling waar je jaren plezier van gaat hebben.

De WileyX Kingpin is onder andere geschikt voor vissen, varen, motorrijden, autorijden, sporten, skiën of gewoon voor in je vrije tijd op een terrasje. Het verfijnde ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt die optimale bescherming voor je ogen biedt. De onbreekbare selenite polycarbonaat glazen zijn behandeld met een speciale T-Shell anti-kraslaag die de glazen langer mooi houdt. Tevens hebben de glazen een hydrophobic laag die waterafstotend werkt en een speciale anti reflectie coating voor nog rustiger zicht. Of het nu in je vrije tijd of op het werk is, je zult je veilig, comfortabel en bij-de-tijd voelen met deze WileyX Kingpin. Een mooie, stijlvolle en functionele beschermende zonnebril.

Modieuze all-round bril
De WileyX Kingpin zonnebril heeft natuurlijk ook de geavanceerde filter-8 polarisatie voor superieure prestaties en een perfect zicht. Als je de bril gaat gebruiken voor het vissen of andere watersport kan je met deze gepolariseerde bril het water beter 'lezen' en dieper onder het oppervlak kijken. De WileyX Kingpin is voorzien van een anti-reflecterende coating voor nog beter zicht. Daarnaast is deze bril ook voorzien van een speciale harde T-Shell coating, waardoor hij nog minder krast en beschadigd.

Tevens heeft deze bril een waterafstotende coating (hydrofobe coating). Deze laat het water als het ware 'wegglijden' in plaats van op de lens te blijven plakken. De Wiley X Kingpin is licht van gewicht, heeft veerbare pootjes en is super robuurt. De bril is uitermate geschikt voor een grote verscheidenheid aan activiteiten. Of je er nou mee wil vissen of motor rijden of hem gewoon als zonnebril gebruikt op een zomers terrasje, hij geeft je perfect zicht onder alle omstandigheden. De bril wordt compleet geleverd met opberg etui, brillendoekje en koordje.

Constructie en techniek
Deze WileyX bril heeft net als de meeste Wiley X brillen gepatenteerde polycarbonaat veiligheidsglazen die zijn opgebouwd uit 8 verschillende lagen. De glazen zijn onsplinterbaar (shatterproof / scherfwerend) en de oppervlakken van de glazen zijn beschermd door krasbestendige lagen. Met deze glazen heb je altijd een perfect zicht met de juiste kleur weergave, ongeacht onder welke omstandigheden de bril wordt gedragen. De glazen blokkeren 100% UVA en UVB straling.

Waarom een gepolariseerde bril kopen?
Gepolariseerde glazen bieden een aanzienlijk beter zicht dan niet gepolariseerde glazen. Dit komt omdat gepolariseerde glazen gereflecteerd licht filteren, waardoor alleen het directe licht te zien is. Dit is een beetje een technisch verhaal, maar het komt er uiteindelijk op neer dat het zicht rustiger en duidelijker wordt dan wanneer je een bril/zonnebril draagt zonder gepolariseerde glazen. Ook bij het vallen van de schemering levert een gepolariseerde Wiley-X zonnebril een beter en scherper beeld dan een normale zonnebril. Voordelen van een gepolariseerde zonnebril zijn dat de schittering van het zonlicht op het wegdek of andere auto’s wordt weggenomen, waardoor je niet meer wordt verblind.

WileyX zonnebril op sterkte.
Deze WileyX bril is door ons op sterkte leverbaar. De bril kan gemaakt worden met multifocale (varifocale) en meekleurende glazen.

Indien u een offerte voor een WileyX bril op sterkte wenst te ontvangen kunt u ons een email sturen naar info@wileyx-shop.nl met hierin de volgende gegevens:
Het type bril en de artikelcode (WX.... ).
De gewenste sterkte (linker- en/of rechteroog)
Indien van toepassing de cilindersterktes (linker- en/of rechteroog)
Overige relevante informatie (as-standen, PD, prisma enz.).
de gewenste kleur van de lenzen (indien er meerderen mogelijkheden zijn.)
Multifocaal of enkelvoudig geslepen glazen

Specificaties:
US ANSI Test geslaagd
Shatterproof Selenite™ Polycarbonate glazen die voldoen aan ANSI Z87.1-2010 High Velocity and High Mass Impact Standards
100% UV-A en UV-B beschermend
T-Shell™ Lens Coating voor krasbestendigheid in extreme situaties
Lengte pootjes 122 mm
Breedte neusbrug 19 mm
Breedte lens 60 mm
Base 8 gepolariseerde lenzen
Past op hoofdmaat S tot M
Bril op sterkte mogelijk vanaf -5,00 tot +4.75 (indicatief), afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk, afhankelijk van o.a. asstanden, cylinder enz.)*
Terug springende pootjes
Gespiegeld glas
US Federal OSHA 1910.133(b)(1)(1) Standards gecertificeerd
CE gecertificeerd
Lichtdoorlatendheid 12%
Opbergdoosje inbegrepen
Elastisch bandje inbegrepen
Inclusief microfiber schoonmaakdoekje

Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Wileyx-shop website

Adverteerder
Naam:
Wileyx
Telefoon:
0104358479
Plaats:
Vlaardingen, ZH
Meer advertenties van deze adverteerder
Website www.wileyx-shop.nl/